Ostoskori
0 tuote(tta) - €0.00
Esimerkkikuva

Maksaminen on sinulle turvallistaMeillä voit maksaa joko Klarnan laskulla tai Maksuturvan verkkomaksupainikkeilla.

Maksaessasi verkkomaksupainikkeilla rahasi ovat Maksuturvan hallussa siihen asti kun olet saanut ja tarkistanut tilauksesi.

Tarkempia tietoja Maksuturvasta (lähde: maksuturva.fi):


Valikoi verkkokaupassa haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan palveluun.

Maksa tilauksesi verkkopankissa tai luottokortilla. Maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaisissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle.

Ilmoitamme maksusta myyjälle, joka lähettää tilaamasi tuotteet. Voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua palvelumme kautta.

Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, tilitämme maksun myyjälle. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

"Mistä tiedän, että maksu on perillä?

- Kun olet maksanut tai tallentanut viitteellisen tilisiirron, toimitamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen ja tunnuksen, jolla voi seurata maksun tilaa ja toimituksen etenemistä. Pääset seurantasivulle syöttämällä Maksuturvalta saamasi seurantatunnuksen verkkosivuillamme olevaan ”Tilauksen seuranta” -kenttään."

"Mitä jos haluan palauttaa tuotteen jälkikäteen?

- Välittämme maksun eteenpäin myyjälle kaksi päivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tuotteen. Peruutusturva antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa viallisen lähetyksen. Muissa tuotteen palauttamiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä suoraan verkkokauppiaaseen."

"Mikä on Peruutusturva?

- Peruutusturva antaa ostajalle mahdollisuuden tarkistaa tilauksensa ennen maksun tilitystä myyjälle. Ostajalla on mahdollisuus tehdä peruutusilmoitus Maksuturvalle täyttämällä peruutuslomake ilmoitusaikana, eli viimeistään toimitusta seuraavana päivänä.

Peruutusturva on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan silloin, jos lähetys ei vastaa tilausta tai on viallinen. Ostaja ja myyjä sopivat keskenään tavaran palautuslähetyksestä. Kun olemme saaneet tiedon peruutuksesta sekä ostajalta että myyjältä ja myyjä on hyväksynyt palautuksen, ostaja saa rahansa takaisin. Maksuturva noudattaa osapuolten yhteistä päätöstä. Ostaja ja myyjä vastaavat mahdollisten kiistojen ratkaisemisesta sopimustensa mukaisesti.

Mikäli ostaja haluaa palauttaa tuotteen Peruutusturvan ilmoitusajan jälkeen tai muista kuin lähetyksen viallisuudesta johtuvista syistä, hänen on otettava yhteyttä suoraan myyjään.

Jos vastaanottamasi tilaus on kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Maksuturvalle."Toinen maksutapa on lasku

Käytössämme on Everyday-maksutapa, jolloin saat maksullesi 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit vaihtoehtoisesti valita myös osamaksun.

MAKSAMINEN EVERYDAY-VERKKOMAKSULLA

1. Valitse Everyday maksuvaihtoehdoksi
2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi
3. Hyväksy maksu
Tässä kuussa tehdyt ostot laskutetaan ensi kuun lopussa. Laskun maksun yhteydessä voit valita maksatko ostoksen osamaksulla vai korottomasti kerralla.


Back to top